Frokost a la carte

 

 

 

2 retters frokostmenu sammensat af køkkenet 365,- 

3 retters frokostmenu sammensat af køkkenet 425,-
Menu of the day, 2 courses 365,-/ 3 courses 425,-

Vi gør opmærksom på at der kan ske ændringer på daglig basis

 

Karry sild med æg og karry mayonnaise
Curry herring, egg, and curry
90,- 

Røget sild rå æggeblomme, løg og karse 
Smoked herring, raw egg yolk, onion and cress 
90, -

Fiskefrikadeller med remoulade og agurke salat/ med håndpillede rejer
Fish cakes with remoulade sauce and pickled cucumbers /with hand peeled shrimps
145,-/+55,-

Omelet med Pecorino ost, syltede tomater svampe og salat/ med Duroc Skinke
Omelet with cheese, pickled tomatoes, mushrooms and salad/ with Duroc ham
145,-/+55,-

Vildt terrine med foie gras, rødløgs kompot, salat og grillet brød
Game Tureen with foie gras, red onion compote, salad and grilled bread
165,- 

Dagens fisk med musling, skorzonerrod og fennikel/ med håndpillede rejer
Fish of the day, with mussels, Jerusalem artichoke and fennel/ with hand peeled shrimps
210,-/+55,-

Svinekæbe, selleri, kålskud og salviesauc
Pork jaw, celery, cabbage sprouts and sage sauce
210,-

Pariserbøf, pickles, rødbeder, capers, løg og peberrod og ristet kartofler
Fried beef tartare, pickles, beetroot, capers, horseradish and potatoes
195,-

Ostebræt med 3 slags oste, garniture og smørstegt rugbrød
Cheese board with 3 kinds of cheese, garnish and toasted rye bread 
125,- 

Mynteparfait, kakao crème, æble og marengs
Mint parfait, cocoa cream, apple and meringue

110, - 

Pandekager med vanilieis og syltetøj
Pancakes with vanilla ice cream and jam
95,- 

 

Børnemenu / children's menu

Pasta med kødsovs / Pasta bolognese 125,-

Fiskefrikadeller med kartofler / Fish cakes with potatoes 125,-

Personalet kan vejlede omkring allergier / The staff can guide about allergies

 

Personalet kan vejlede omkring allergier / The staff can guide about allergies

 

 

 

 

 

 

 

Ønsker du at bestille bord?

Du kan bestille bord online eller ringe til os på:

4580 6162