Vi holder aftenåbent onsdag - lørdag fra kl. 18.00 - 21.00. Restauranten lukker kl. 23.00
Menuen kan ændres på daglig basis
Bobler og snacks til bordet
150,- per person
Snacks
Oliven og mandler
Rejechips med citroncreme
Sprøde flager med jomfru i det grønne og friskost med urter
65,- per stk./ 3 stk. 150,-
Menu
Kammusling ballotine, broccoli, fennikel, sauce på kærnemælk og dildolie
135,-
Glaseret kalvebrissel, syltet og sprøde kartofler, brøndkarse, sauce med rygeost
155,-
Okse striploin og oksebryst, porre, marksvampe, gul bede, timiansauce
275,-
Tilvalg af kartoffel +25,-/pers
Ostebræt med 3 slags oste, garniture og smørstegt rugbrød
125,-
Brændt marengs med ananas og fersken sorbet
115,-
3-retters menu
445,-
4-retters menu
525,-
5-retters menu 625,-
Vinmenu
1 glas per ret til 3 retter/ chaufførmenu til 3 retter
325,-/200,-