Aften

Vi holder aftenåbent onsdag - lørdag fra kl. 18.00 - 21.00. Restauranten lukker kl. 23.00

Menuen kan ændres på daglig basis

 

Bobler og snacks til bordet

150,- per person

 

Snacks

Oliven og mandler

Rejechips med citroncreme

Sprøde flager med jomfru i det grønne og friskost med urter

65,- per stk./ 3 stk. 150,-

 

Menu

 

Kammusling ballotine, broccoli, fennikel, sauce på kærnemælk og dildolie
135,-

Glaseret kalvebrissel, syltet og sprøde kartofler, brøndkarse, sauce med rygeost
155,-

Okse striploin og oksebryst, porre, marksvampe, gul bede, timiansauce
275,-
Tilvalg af kartoffel +25,-/pers

Ostebræt med 3 slags oste, garniture og smørstegt rugbrød
125,-

Brændt marengs med ananas og fersken sorbet
115,-                                               

                                           

3-retters menu
445,- 

4-retters menu
525,-

5-retters menu 625,-

Vinmenu  

1 glas per ret til 3 retter/ chaufførmenu til 3 retter
325,-/200,-

 

 

 

 

 

 

Ønsker du at bestille bord?

Du kan bestille bord online eller ringe til os på:

4580 6162